Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Update!

Vart tog säsongen 2017 vägen, den blev iår lite kortare än normalt av lite olika anledningar. Jag och Patricia köpte hus i Grythyttan i somras som vi även flyttade in i 3 dagar före cykelvasan, uppladdningen inför loppet mellan sälen och mora blev därav lite lidande. Jag lyckades ändå slita mig med i andra gruppen och spurtade om en 15e plats ungefär men fick placeringen 23 i den stora klunga som kom in i Mora. Absolut nöjd med det även om man gärna hade krigat runt en topp 10 en bra och perfekt dag.

Efter vasan så avslutade jag säsongen för iår. Planen var att köra Bergslagsloppet också men efter en planeringsmiss så blev jag tvungen att avstå den tävligen dessvärre. I Slutet på September så gifter vi oss och även detta medför mycket jobb och planering som alla vet, det ska bli en galet skoj dag om precis 1 vecka idag och festen kommer att bli på Loka Brunn med ett sällskap på ungefär 80 personer.

För några veckor sedan blev jag även kidnappad och meddragen till Sopot i Polen av ett grymt gäng grabbar för min svensexa, en toppenhelg att minnas men ingen direkt boost för formen om man säger så ;)

Deltog i ett kul jippo i Skövde också för ett tag sen, Billingestafetten som anordnas för företag och klubbar uppe på Billingen av träningskonsulten. Ett grymt arrangemang men nästan 100 lag där varje lag hade 5 deltagare. Man sprang 3km innan växling till nästa man. Jag var med i Team Sportson Skövde ihop med Viktor Ludvigsson, Ellen Henrysson, Edvin Henrysson och John Karlsson. Ett starkt lag där jag tog hand om första sträckan, växlade sedan som trea över till Edvin som sprang upp oss till andra plats, en placering vi sedan höll ända in i mål! Superkul och en grym prestation av alla!!

Ytterligare en tripp har hunnits med så jag och gumman var ner till Spanien i förra veckan för lite semester och umgänge med släkt och familj som hyrt hus där nere i Calpe. En härlig vecka med perfekt väder och en hel del löpning.

Bjuder på lite bilder från senaste tiden så hoppas jag det inte dröjer lika länge till nästa inlägg.

Cykelvasan

Svensexa, Skavsta Airport

Billingestafetten

Huset, Norrheden 6

Semester Calp, Spanien. Uppe på Calpe klippan

Testar åka med i Morfars DKW inför bröllops turen ner till Loka Brunn

Lite höstträning på denna har även hunnits med :)