Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Ny vecka

Hög tid för en update, ytterligare en helg har passerat. Lite lugnare helg rent träningsmässigt och även så var förra veckan lite lugnare då en hårdare period väntar nu med början i mitten på denna vecka för att sedan pågå 8-10dagar som en bra mängdperiod nu när det återstår lite knappt en månad till tävlingspremiär i Sverige.


I fredags hade jag ett gött pass in till Karlskoga där jag mötte upp med enduro stjärnan Jocke Ljunggren för nån timmes skoj MTB. Hojjade sen vidare hemmåt och fick ett bra pass. 
Helgen som passerade spenderades i Stockholm ihop med Patricia och lite fix inför bröllopet i höst. Då vi hade lördag eftermiddag oplanerad så tänkte vi göra ett besök på cykelmässan som var i Sthlm i helgen, och då vi ändå bodde vid Kista mässan så passade det bra. Efter lite samtal ordande vi en passage utan biljetter och gick in. Till vår stora förvåning luktade det väldigt mycket blommor och växter i rulltrappan upp till mässhallen. Och väl inne i hallen förstod vi vår miss, vi var på fel mässa. Cykelmässan ägde rum i Älvsjö och vi var som sagt i Kista, haha! Fulla i skratt insåg vi att vi nu plankat in på TRÄDGÅRDSMÄSSAN istället.. Haha, vad ska man göra, vi tog ett varv och Patricia blev lycklig när hon hittade en monter där dom sålde marknadsnougat och kvällen var räddad :) 
Vi borde såklart ha kollat upp vart mässan ägde rum, men för två år sedan när vi besökte den var den minsann på Kista, uppenbarligen inte nu längre dock! 

Vi hann sedan med ett pass i hotellets minigym innan middag som delvis intogs i mörker då Earth hour var denna kväll. 
Då slog mig tanken, detta har hänt förut. Och med liten närmare eftertanke kom vi på att vi exakt på dagen, exakt på timmen för två år sedan bodde på samma hotell och satt i samma resturang och åt middag under 2015 års earth hour, rätt sjukt när vi kom på det! 
Vi måste våga prova lite nya hotell, haha! 


Trädgårdsmässa....
Vi som har 0 blommor hemma, haha