Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

GC

Sitter och väntar på Viktor, Jhon och David som ska dyka upp när som så vi kan sticka mot flygplatsen för resa mot gran canaria. Vi flyger från Karlstad AirPort vilket är grymt skönt, nära att åka till och gött med liten avslappnad flygplats. 

Jeppe slang och Calle boy möter även upp på flygplatsen. Två veckor med förhoppningsvis bra och givande träning väntar på öarnas ö för MTB cykling. 

Såhär såg det ut förra året och vi hopps på många fina rundor även iår. 

Hojen är redo med nya fina hjul och lite annat småfix nu också

Ice Bitte

Onsdag idag och planerat distanspass, vädret var inte direkt någon succé idag med grådisigt, blåsigt och sjukt isiga vägar, hade dubbat på i fram men sommardäck i bak så det var lite spännande ibland. Men jag hade träningslägret på GC i huvudet och tänkte att om några dagar är det soliga dammiga stigar som gäller istället. Körde 3h idag med ett gäng intervaller mot slutet. 

Lyssnade på podden med Calle Friberg som intervjuas i Unika Människor, en bra intervju och mycket cykelsnack såklart för oss som gillar MTB och cykel. 

Cykeln börjar även bli redo för Gran Canaria nu, idag kom ett par fina träningshjul från Tune, tack för snabb och bra service! Jag har inte monterat dom ännu men dom känns riktigt fina. 


Kanon helg

En kanonhelg snart till ända, har varit mycket cykling och fina stigar och banor. Igår hade jag, Viktor och David Hultström 5 fina timmar i skogarna runt Tibro, ett första längre pass på Bianchin och börjar lära mig cykeln mer och mer. 


Idag körde vi ett distanspass till i Kristinehamn hos Jakob Björklund. Tyvärr var både skog och vägar lite för isiga men vi gjorde det bästa av det och fick ihop 3h bra timmar med lite hårdare tempo bitvis istället. 
Viktor drog 2017 års första punka också! Han har i och med det nu en ledning med 1-0 när vi nästa helg beger oss mot Gran Canaria :)