Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Vasaladd

I helgen är det återigen dax att bege sig mot Sälen för cykelvasan. Min uppladdning har varit lite udda iår då jag och Patricia precis flyttat till hus och detta har givetvis medfört att endel fokus tagits från uppladdningen. Men formen känns ändå bra, långlopps SM som kördes i helgen gick helt ok! 

Rullade in som 11a, inget kanonresultat såklart men kunde ta i som jag ville och ge det jag hade för dagen. 
Nu hoppas vi benen är ordentligt återhämtade och villiga att gasa på lördag.
08.15 startar herr elit och målsättningen är såklart att toppa förra årets 12e plats även om det såklart behövs en grymt bra dag och en del tur för att greja det! 
Det är bara att ge allt och se hur långt det räcker. 

Förra året efter Vasan, sjukt nöjd med det loppet

Nya race
Stendött på bergscykling i en månad snart, behundrar er som ändock är in och kollar läget då och då. Vad har skett sen sist då? En hel del faktiskt, senaste racet jag körde var Solstaloppet i Karlstad som jag visseligen vann men jag hade en seg och halvt sjuk-känsla i kroppen då också. Lite samma som i Eksjö helgen innan så jag valde att kliva av. 
Jag har lyssnat på kroppen och anpassat tränigen därefter på sistone. Och känslan nu är betydligt bättre, har gjort en hel del bra tider på olika segment här hemma vilket tyder på OK form igen. Men tävling är alltid tävling så det är först då verkligheten visar sig. 
 
Nästa race på agendan är långlopps SM nu till helgen och sen Cykelvasan kommande vecka. Jag körde igenom SM banan igår och det kommer bli ett hårt och snabbt race, bara att ladda på!