Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Lång dag

Gårdagen blev en dag med fullt ös hela dagen. Jag och Patricia började dagen med fotografering för Loka och Hällefors kommun nere på Loka Brunn runt 08.00, ni kan se prov på någon bild nedan. 

Efter det drog vi vidare in till Örebro för en heldag på ELON/EEL mässan på conventum med utbildningar och mycket snack och diskutioner i de olika montrarna. Brandlarmet inne på Conventum gick även så hela byggnaden fick utrymmas och evakueras, brandmän kom snabbt och undersökte stället men det visade sig vara lugnt så efter 30min ute i vårblåsten så fick vi gå in igen, det var väl troligtvis någon av gubbarna i montern för Landman som kört lite väl hårt med grillarna där ;) 
 
På eftermiddagen (då alla andra mässdeltagare började intaga stora mängder alkoholhaltig dryck) så smet jag och Patricia därifrån och vidare till Marieberg för mat och några shoppingärenen. Därifrån vidare till min bror Filips lägenhet där jag bytte om för att cykla ut till Klockhammar där tredje och sista deltävlingen i Rusakulan vertical tour skulle gå. Ikväll skulle vi köra i mörker uppför backen med pannlampa och jag startade 20.40. Lyckades ha snabbaste tid även igår och faktiskt bara 4sek sämre än när det var dagsljus, grymt nöjd med det! Vann då även touren totalt vilket alltid är kul, även om det bara är småtävlingar så är en vinst alltid en vinst. Fick en snygg och smidigt löpjacka i pris också, tackar! 
Det blev sedan sent hem och klockan hann bli midnatt innan vi lagt oss, men vad gör det när man får chansen att roa sig med maxpuls och mjölksyra i mörkret :)) 
 
Även trevligt att ha en pratstund med Ola Hellström som var med och sprang tävlingen igår. Ola har en stor del i att jag utvecklades så snabbt som cyklist och var ett väldigt bra bollplank för min träning under de första åren runt 2013-2014. Tyvärr dras Ola nu med skador och problem med en lårmuskel, låt oss hoppas att han snart är återställd och kan träna som han vill igen!! 
 
Nu tar vi helg och laddar för nya fina MTB pass, skogen börjar torka upp! 
 
 
Från delt. 2 i dagsljus
Målgång finalen
Det är inte varje dag man börjar dagen med champagne kl 08.00 i en pool och sedan avslutar den med champagnesprutning på prisutdelning kl 22.00 samma dag ;)