Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Hojjar på

Ett fint pass till handlingarna idag också. Ville köra mig rejält trött och lyckades med det. Tog sikte på en backig runda runt Mosserud och Loka med planen att elda på ordentligt i alla backar för att få ett naturligt intervallpass. Kändes grymt bra faktiskt trots stela ben till en början pga gym passet igår kväll, men dom vaknade snart till.

Mjuka blöta grusvägar nästan hela rundan idag då tjälen håller på att gå ur på många ställen. Lyckades trots det ta nytt KOM upp för backen vid Mosserud, senast jag körde i somras hade jag 6,24 upp, idag visade klockan 6,05 så det var mycket trevligt att se, även passet i somras var det flat out hela vägen upp som gällde. 
Kom hem rejält trött i benen men mycket nöjd passet. 

Nu på eftermiddagen har jag och Patricia roat oss med att köra Cross motorcykel, eller hon har kört och jag har instruerat och försökt visa. Hon har tjatat i 4 år nu på att få testa köra och idag fick hon sin vilja igenom. Vi höll oss på en avstängd grusväg och efter några försök kom hon iväg och lyckades senare till och med lägga i 2an!! Snyggt jobbat älskling :) 
Är även imponerad över Hondan som har stått stilla sedan 2012 men startade på tredje kicken, sjukt! Japansk kvalité tror jag det kallas va?