Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Långlopps SM Ånnaboda next up

Årets sista stora race ligger runt hörnet, långlopps SM ska precis som förra året avgöras i Ånnaboda, Örebro.
Jag har kört den nya banan två gånger som är i grova drag lik den förra året men några ändringar är gjorda. Jag gillar banan som är tuff och krävande med några rejäla klättringar som kommer kännas i benen imorgon.
Det kommer såklart bli stenhårt då hela svenska eliten är på plats för att göra upp om mästartröjan. Jag är redo för en sista drabbning innan säsongen lider mot sitt slut.
Det är ju visserligen tävlingar i två helger till sedan men dom är av mindre dignitet och känns mer som någon form av nedvarvning, haha!

Jag hoppas nu benen är på hugget imorgon och inte lika såsiga som förra helgen nere i Varberg. Jag har vilat extra mycket i veckan nu för att vara på hugget och på "test passet" i torsdags kändes det bra och nytt rekord uppför klättringen till Knuta sattes, så det var gott att se.

Planen är nu att åka in till Örebro idag också för att kolla över målgång, varvningen osv så jag har full koll tills imorgon.
Kommer även att köra på min HT imorgon, det är ju visserligen också den ända Mtb jag har kvar nu då Epicen igår lämnade mig för nya uppdrag.