Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Grym helg + hojlös
Vi har haft en grym helg i Grythyttan, Viktor och Ellen har spenderat helgen här vilket alltid är trevligt!  I Lördags hade vi även den årliga "after-season" festen med ett riktigt gött gäng. Vi kollade bilder från året och säsongen, hade bordshockey turnering där hög-oddsaren Patricia gick segrande efter en hård final duell mot Kjelle. Mycket trevligt!
Tack alla som medverkade och tack för all hjälp ni givit mig under året ute på olika tävlingar.
 
Jag och Viktor hann även med en skoj happyrajd i Lördags med mycket stig och lek. Viktor har skaffat en "halv-fatbike" kan man säga, typ en mix mellan vanlig cykel och fatbike. Jag testade  den men tyckte väl mest det kändes som en långtradare när jag sekunden innan hade trampat på min HT Sworks, haha!
 
På tal om cyklar så sålde jag min sista hoj för säsongen i Söndags. Så nu står jag utan MTB för tillfället, vilket aldrig är skoj förstås.. Får hojja runt på crossen så länge och se till att det beställs nya cyklar inom kort :-)
 
 
I förra veckan körde jag även en MTB tur med ett riktigt härligt gäng nere på Loka Brunn, dom hade bokat "lugna turen" men det vart allt annat än lugnt då dom hetsade varandra vilt i backarna!