Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Ny vecka
Ny vecka och nya möjligheter, detta blir min fjärde vecka med lugnare och ostruktrerad träning och jag börjar bli rejält sugen på att dra igång träningen nu igen. Planen var först att efter denna vecka börja träna mer strukturerat igen. Men då vi får ett nytt affärs system installerat på jobbet i nästa vecka så är jag rädd att det kommer innebära en del långa dagar till att börja med. Så jag tror nytt startdatum för säsongen 2017 blir 1 nov :-) Peppad som aldrig förr!
 
Dåligt med foton nu för tiden så bjuder på en bild från en kul dag på de norska fjällen.
 
 
Grym helg + hojlös
Vi har haft en grym helg i Grythyttan, Viktor och Ellen har spenderat helgen här vilket alltid är trevligt!  I Lördags hade vi även den årliga "after-season" festen med ett riktigt gött gäng. Vi kollade bilder från året och säsongen, hade bordshockey turnering där hög-oddsaren Patricia gick segrande efter en hård final duell mot Kjelle. Mycket trevligt!
Tack alla som medverkade och tack för all hjälp ni givit mig under året ute på olika tävlingar.
 
Jag och Viktor hann även med en skoj happyrajd i Lördags med mycket stig och lek. Viktor har skaffat en "halv-fatbike" kan man säga, typ en mix mellan vanlig cykel och fatbike. Jag testade  den men tyckte väl mest det kändes som en långtradare när jag sekunden innan hade trampat på min HT Sworks, haha!
 
På tal om cyklar så sålde jag min sista hoj för säsongen i Söndags. Så nu står jag utan MTB för tillfället, vilket aldrig är skoj förstås.. Får hojja runt på crossen så länge och se till att det beställs nya cyklar inom kort :-)
 
 
I förra veckan körde jag även en MTB tur med ett riktigt härligt gäng nere på Loka Brunn, dom hade bokat "lugna turen" men det vart allt annat än lugnt då dom hetsade varandra vilt i backarna!
 
 
 
Tack
Jag tackar FAIRING SPORTS för den support ni givit mig under två säsonger. Vi har nu valt att avsluta vårt samarbete och jag vill återigen tacka för bra stöd med grymma produkter under perioden vi jobbat ihop.
 
 
Jakten är upptagen på en ny leverantör på sportdryck och vi får se vart det landar :-)