Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Snow
Är igång med träningen igen och det känns grymt skönt, har gjort några tyngre pass i veckan och känt mig stark hela tiden vilket är viktigt med tanke på senaste tidens sjuk känsla. Men mina ben är hela skrot! Körde första gympasset med vikter i TISDAGS (!) och idag är det Fredag och mina ben är ännu ömma och stela :-) Fick även till ett bra 3h distans pass i Onsdags med bra känsla rakt igenom vilket var skönt. 
Igår var det dax för ytterligare en premiär, nämligen trainer debut för året. Är ju alltid lite nervöst de första passen efter lång vila och se hur man ligger till och hur stark (eller svag) man är. 
Körde Billingeracet på datorn från i våras när Micke Olsson hade Långloppskameran på styret, minns att jag själv hade bra form där och krigade stora delar av loppet med Lars Bleckur, Dennis Whalqvist och på andra halvan av loppet även just Micke Olsson som vurpat och tappat täten. 
 
Trainerpasset igår var klassiska 2x20min tröskel. Är ju ett "halvbekvämt" pass som är bra att starta upp med tänkte jag. Till min förvåning och glädje så var jag inte så svag heller! Kunde sitta hela passet på ca 20watt lägre än när jag avslutade vinterträningen förra året och var i betydligt bättre form än nu! Så det kändes gött. 
 
Idag väntar ett kombipass med löpning först och sedan gym igen med ännu lite tyngre vikter, ajajaj! 
 
Jag har i dagarna också fått klart med ett roligt samarbete inför 2017, en leverantör jag är mycket stolt att kunna representera med deras produkter, mer om det inom kort!