Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Gym + intervju
Min lilla micro förkylning tog omtag i helgen dessvärre, jag kanske var lite väl optimistisk när jag hängde på Kjelle och Anna på ett 4h distanspass första dagen jag kände mig frisk. Även om det gick i ganska lugn fart så fick jag sota för det och söndag-tisdag nu har jag varit tjock i både hals och näsa igen. Men idag är det åter borta, tack och lov. Då Onsdag ofta är min distans dag så valde jag att planera om lite för att inte falla i samma grop igen. 
 
Så det fick bli 2h grusrull på crossen idag på fina hårda vägar som jag sedan följde upp med en timme i gymmet med fokus på benstyrka och få reps. Kändes kanon hela dagen och benen ville snurra fint! 
 
Vill ni läsa en intervju med mig så klicka in på CYKELKRAFTS sida där en kortare intervju nu finns upplagd. 
 
 
Satte ihop en bild med sköna minnen från året till Instagram, bjuder på den nedan. Börjar väl bli dax för en sammanfattnig av 2016 snart också kaske? ;) 
 
 
Söndagen

Har precis sett Charlotte Kallas kollaps i Ruka, ingen rolig syn. Hoppas hon får fart på grejerna snart igen, förstår hennes frustration att starta upp en ny säsong på det viset..

Själv så är jag till 95% frisk från min micro förkylning. Kände mig så pass frisk igår att jag hängde med Kjelle och Anna på ett distans pass på kladdiga grusvägar, var svårt att hålla sig inne i det grymma vädret. Vi körde lite nya outforskade vägar mot Filipstad vilket alltid är skoj. Jag fick ihop 4h i ganska lugn fart och hade bra känsla i benen.
Men igårkväll så kändes det dock som halsontet (ett ord ens?) tog lite omtag och idag är jag åter lite tjock i halsen och täppt i näsan, kasst! Får försöka hålla mig lugn idag, funderar på lite balansövningar i gymmet eller alt. en lätt A1 jogg bara. Har svårt att vara helt stilla som många vet :)

Anna nära väggen!
Evighetsmaskin
Black Friday
Har för första gången på över ett år fått ont i halsen, kom knappt ihåg hur det kändes och blev väldigt fundersam vad som var fel när jag vaknade med halsont natten till Onsdag. Idag Fredag är det som tur är nästan helt borta och har mer gått över i nysningar nu. 
Denna vecka var min trejde träningsvecka och skulle vara en "hård" vecka men har nu såklart fått kasta om lite nu. Men ingen större skada skedd, hoppas ev. kunna rulla några timmar nu i eftermiddag alt. imorgon så är vi nog tillbaka i träning sen. 
 
Hela Sverige skriker ju BLACK FRIDAY idag också. Då jag jobbar i handeln så har det varit mycket förberedelse och laddning för denna dag hela veckan nu.
 
Vill pusha lite för min nya sponsor MAXIM som idag kör en grym rabatt på sin sida www.maxim.se där man får hela 50% rabatt på alla produkter. Ett väldigt generöst erbjudande som gäller idag. Skynda att fynda!