Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Långa Lugnet, 6a
Har sladdats rejält i Falun idag, för shit vad blött det var. Fick lite flashbacks från när jag körde Novemberkåsan i skogarna runt Lugnet år 2010 måste det ha varit. Hur som helst, var ett otroligt starkt startfält på plats idag också, känns som väldigt många fokuserar på LLC iår vilket är skitskoj då det ger cupen en bra status.
Vi hade tur och klarade oss utan regn under tävlingen med marken var rejält vattensjuk, men jag vet att jag ofta kör bra då så mig gör det inget.
Starten gick 10.30 och jag, mamma, pappa och Fille åkte upp imorse. Gjorde en rejäl uppvärmning idag också vilket var skönt, kom sen iväg bra i starten men tyvärr är inte startbacken nog krävande så vi var en ganska stor klunga på första loopen och det sprack inte upp förens i backen in mot Lugnet igen. Dom var 6st som kom iväg men Wetterhall och Friberg punkade så dom var 4 kvar framför min grupp som bestod av Axel Lind och en kille från Schweiz. Vi höll ihop in mot varvning och fick sen sällskap av Martin Eriksson och Henrik Jansson ut på andra loopen. Henrik tappade sen så vi var 4st kvar. Sedan hämtade vi in Henik Sparr som tappat kontakten med tätgruppen. Ut på 3e loopen så tappade Schweizaren och efter en stund även Martin. Ungefär samtidigt tappade jag även kontakten med Axel i en backe och han kunde gå ifrån lite. Vi höll sedan ungefär samma avstånd in i mål och jag åkte in på en 6e plats vilket jag är grymt nöjd med!! Tänkte innan start att är man topp 10 i detta startfältet får man vara galet nöjd, så att vara 6a är jag sjukt nöjd med. 
 
Tack till mamma, pappa och Fille som langade vätska idag, kanonbra jobat :) 
 
Som en extra bonus hade även Älsklingen och Putte fixat iordning i uterummet vi renoverat  upp hemma tills jag kom hem, trodde jag skulle få börja med det när jag kom hem men det var redan klart, underbart! Tack:)