Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Update
Varit hemma några dagar och hunnit ta ikapp lite på jobbet och i hemmet. Sparsamt med träning denna vecka för att vila upp kroppen lite efter träningslägret. Var ute och rullade 1,5h MTB igår och kollade statusen i skogen på de stigar/banor jag brukar träna på, är ok på vissa ställen nu, men sjukt blött så behövs nog nån/några veckor till innan de går att gasa som vanligti skogen. 
Nu ikväll brände jag även av ett pass 1h A2 löpning, klassisk mellanmjölk alltså, sådär halvhårt. Missbedömde tyvärr mörkrets infall lite så fick springa sista halvan av passet i mörker på isig stig, kunde gått illa men slutade bra som tur var :) 
 
I övrigt då? Inte så mycket att rapportera om. Eller jo, en kul grej är att häromdagen så fick Patricia äran att fronta bilderna för Grythyttans Gästgivaregårds nya hemsida/katalog, vart grymt snygga bilder och hon är ju så fin min kära sambo! Känns ju också coolt för mig som nu kan säga att jag bor ihop med en modell, kommer absolut börja nämna det i tid och otid, och skriva in det i mitt CV typ, haha ;-) Se bilder längre ner.
 
Allt för ikväll, nu ska vi kolla in senaste Beck filmen. 
 
Mjukt deluxe! 
 

Foto: Remediagroup.se
#1 - Rebecca

Så vacker är hon 👌🏼 den där bröllopsklänningen hoppas jag vi får se på igen 😍🍾🎉