Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Åter hemma
Landade hemma i Grythyttan inatt vid 01.00 ungefär efter en problemfri men ganska seg hemresa. Det enda lilla bekymmret var väl att jag och Calle lyckades ta fel buss till flygplatsen från hotellet, men efterssom alla dessa bussar går till flygplatsen så spelar det ju ingen större roll (det underbara med charter) Det var väl egentligen mest synd om Robban som åkt före med lastbilen som kör cykelväskorna, han fick då vänta rätt länge på oss på flygplasten innan vi anlände, menmen ingen större skada skedd. 
 
Alltid skönt att komma hem igen såklart, dagen har spenderats i ett enda lugn. Sovmorgon med hjärtat först, långfrukost, långpromenad och nu film marathon. En perfekt chill söndag! 
 
Sammanställde lite timmar och mil från de två veckorna där nere och det landade på: 
54 timmar och 131mil, vilket är ca 10h mer än förra årets vistelse. Är nöjd med lägret och har väl inte direkt något att klaga på. Bra väder, bra boende, problemfri cykel, 0 punkor igen (!), gött sällskap och bra käk! 
Bodde ju första veckan med ihop Jeppe Slang, han har skrivit en bra sammanställning om sin resa HÄR som ni kan kolla in och även se lite mer bilder. 
Andra veckan bodde jag med Robert Carlsson och Lill-Carl Ljunggren. Robban känner jag ju sen innan men Carl har jag aldrig träffat förut. Han är ny i Kvänum för iår och jag är imponerad av hans inställning och träningsvilja. Det är inte direkt ofta jag får frågan på passen om vi ska skarva på rundan utan det brukar vara jag som får försöka övertala sällskapet om en eventuell förlängning. Men Calle kör gärna mycket och länge och dessutom diciplinerat i bergen. Att i så pass ung ålder inte dras med i den hetts som lätt blir i bergen utan istället köra efter sitt upplägg tycker jag är bra gjort! För de viktiga tävlingarna iår avgörs inte i en backe på GC (förutom dom på strava då!)
Jaja, nog om Lill Calle nu, han blir så mallig om han får för mycket beröm.. ;) 
 
Efterrätten sista dagen var i största laget.. Puh! (En av de bättre bilderna på Carl förövrigt) 
 
Tackar stumpyn för 2 problemfria veckor, både på asfalten och i skogen. 

Större delen av dagen har spenderats här med gumman och bra filmer! (Observera mörkläggningsförsöket, tonårslyakänsla!)