Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Mängdvecka

Har kört hårt med träningen sedan tävlingarna I helgen nere I Borås. Denna vecka är tänkt som en hårdköra period inför SM som närmar sig, har även haft semester nu i veckan vilket underlättat att få in timmarna såklart. Har blivit både distanspass, tungt backpass och ett kombipass cykel/löpning i backe hittils. Kan meddela att mina ben är rejält skrot just nu, mest efter löpningen i slalombacken igår dock. Gissar att det kommer vara ännu värre imorgon! 

Har efter 5 träningsdagar I sträck tagit en vilodag idag och är nu redo för ytterligare tre dagar med hårdköra som avslutas i Värnamo på Söndag då jag och Viktor Ludvigsson ska träna på Sm banan.

Är just nu nere i Falkenberg då jag och Patricia åkte ner igår och landade lagom till fotbollen som dock inte var någon vidare rolig historia… Vi ska fira midsommar på campingen här nere.

Så imorgon väntar ett distanspass här på kusten, alltid kul att se lite nytt. Idag på vilodagen har vi brottats med typ 10 000 andra människor inne på Ullared, så nu är Patricia ocksåd nöjd och har fått sin del av resan, haha ;) 

----------------------------------------------

Måndagen bestod av ett galet fint distanspass runt järnboås sen till hjulsjö för att kolla nya teknikbanan där uppe samt rulla lite på de grymma stigarna såklart.

Nu även tvätt möjlighet där uppe


Tisdagen körde jag Mosserud Hills som jag kallar den, en höjd söder om loka som är lika jävlig från båda hållen, brände två gånger över "berget" vilket alltså ger 4 brutala backar! Var även spöregn dagen till ära vilket gjorde de till ett 3h missärpass.
Onsdag bestod av 15km racer till slalombacken i hökhöjden, där böt jag till löpskor och startade nere vid campingen och sprang 5ggr upp till toppstugan. Helt jävla brutalt jobbigt och stumma ben! De avslutande 15km hem på cykel var med tomm kropp.


Tillsist lite bilder från vår minisemester so far då!