Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

RR Ränneslättsturen
En kraftigt försenad rapport från Ränneslättsturen då, det beror mest på att bogg.se som är den portalen jag använder mig av har ändrat sin app så den blev skit kass... Har börjat titta efter en ny portal, vi får se. 
 
Helgen som var spenderades som sagt nere i Eksjö med Ränneslättsturen och fjärde delt. i långloppscupen. Jag hade en bra start och sedan en relativt trevlig resa mot mål. Startfältet vart i sista stund kryddat med både Wengelin och Lvg proffset Tobias Ludvigsson. Så efter första 20km på grusväg så började det gasas på rejält ut på andra loopen, vi var då kanske 15st i tätgruppen. Sedan sprack det av och jag hamnade i en grupp med min träningskompis från Grancanaria Daniel Wennergren, vi åt sedan in luckan till Daniel Brengdalh som tappat täten efter en stund. Vi höll ihop hela vägen mot mål och gjorde upp om placeringarna 5-7. Det hela slutade med spurt där Brengdalh drog längsta strået igen (precis som förra året) sedan lyckades jag vara före Wennergren och landade på en 6e plats. 
Hade som sagt en felfri resa föutom lite bekymmer med kramp sista biten av loppet. Benen kändes lite småsega också, ganska väntat efter hårdträningen som lagts in veckan innan. Förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre framöver och toppar till SM om 2v! 
 
I och med min 6e plats på Ränne och många nya fina poäng så seglar jag nu upp på en andra plats i totala poängställningen i Långloppscupen, känns ju grymt fint :-) 
Bara att ladda om betterierna inför Mörksuggejakten i Rättvik redan nu på Söndag. 
 
Stort tack till Viktor Ludvigssons mamma som fixade flaskorna i helgen, även tack till Mats och Bosse från Skövde som langade en extra flaska när det behövdes som mest för att råda bot på krampen i benen på slutet.