Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Patricia
Ja, hon vill ju så gärna vara med i bloggen jämt, så idag fick hon t o m rubriken min kära sambo. Det passar sig ju dock ganska bra då vi spenderat hela helgen ihop. 
Kände i Torsdags att benen var väldigt sura och jag hade svårt att komma upp i puls på trainer passet. Började titta bakåt i träningen och ser att jag inte haft en enda sjukdag eller avbrott som varat mer än 1dag sedan jag började uppbyggnadsträningen i November, perfekt såklart! Men, tids nog behövs några fler sammanhängande dagar med vila för att återhämta sig fullt ut tycker jag. Och med tanke på att jag vill vara fräsch om 1v då vi åker till Gran Canaria så passade det perfekt att ta 3 dagars vila i följd nu i helgen. Problemet är bara att om jag är hemma så blir det ingen vila, det vet jag... Antingen blir lusten för stor att dra ut på en löprunda tex eller så håller man på och dolar med allt mellan himel och jord och får ändå ingen riktig avkoppling. 
 
Så efter att jag jobbat 10-13 i Lördags så for vi direkt in till Örebro för en eftermiddag på stan med fika, shopping osv. Avslutade kvällen med middag följt av bio då vi såg "En man som heter Ove", helt klart över förväntan och en klart sevärd film! Sedan checkade vi in på Scandic i stan och var kvar till idag Söndag då vi efer en fin frukostbuffe åkte ut till Marieberg för lite mer affärer. Kan gilla att köpa kläder och dylikt om tiden finns, tyvärr finns den ju sällan dock.. När man var yngre var ju detta ett mycket större intresse. Men finns tiden så är det absolut inte mig emot. Efter lunch stack vi sedan hemåt igen.
Nu väntar vi sällskap av Putte och Reben till kvällens middag som består av burgare :) Ett perfekt avslut på helgen! 
 
Har nu fått mina tre vilodagar i följd och känner mig 100% redo att gasa till veckan igen, härligt!!

The company!