Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Patricia
Ja, hon vill ju så gärna vara med i bloggen jämt, så idag fick hon t o m rubriken min kära sambo. Det passar sig ju dock ganska bra då vi spenderat hela helgen ihop. 
Kände i Torsdags att benen var väldigt sura och jag hade svårt att komma upp i puls på trainer passet. Började titta bakåt i träningen och ser att jag inte haft en enda sjukdag eller avbrott som varat mer än 1dag sedan jag började uppbyggnadsträningen i November, perfekt såklart! Men, tids nog behövs några fler sammanhängande dagar med vila för att återhämta sig fullt ut tycker jag. Och med tanke på att jag vill vara fräsch om 1v då vi åker till Gran Canaria så passade det perfekt att ta 3 dagars vila i följd nu i helgen. Problemet är bara att om jag är hemma så blir det ingen vila, det vet jag... Antingen blir lusten för stor att dra ut på en löprunda tex eller så håller man på och dolar med allt mellan himel och jord och får ändå ingen riktig avkoppling. 
 
Så efter att jag jobbat 10-13 i Lördags så for vi direkt in till Örebro för en eftermiddag på stan med fika, shopping osv. Avslutade kvällen med middag följt av bio då vi såg "En man som heter Ove", helt klart över förväntan och en klart sevärd film! Sedan checkade vi in på Scandic i stan och var kvar till idag Söndag då vi efer en fin frukostbuffe åkte ut till Marieberg för lite mer affärer. Kan gilla att köpa kläder och dylikt om tiden finns, tyvärr finns den ju sällan dock.. När man var yngre var ju detta ett mycket större intresse. Men finns tiden så är det absolut inte mig emot. Efter lunch stack vi sedan hemåt igen.
Nu väntar vi sällskap av Putte och Reben till kvällens middag som består av burgare :) Ett perfekt avslut på helgen! 
 
Har nu fått mina tre vilodagar i följd och känner mig 100% redo att gasa till veckan igen, härligt!!

The company! 


 
Mjuka vägar
Vädret slog om och blev rejält milt , hade ett riktigt bra grispass i Onsdags då jag fick köra mig ordentligt trött på mjuka blöta grusvägar, fick till 5h och var nära väggen, härligt :) Annars består ju träningen till stor del av trainerpass nu i olika former. Inte så himla kul att varken läsa om eller se bilder på så vi skippar det.
Planen närmsta tiden är nu att för första gången sedan uppbyggnadsperioden började ta en lugn helg utan massa träning. Ladda upp lite batterier igen och sedan köra lättare / mindre timmar nästa vecka för att vara redo för 1v mängd på GC veckan där på.
 
Trevlig helg önskar jag er! 
 
 
 
 
 
Första utecyklingen
Drog ut på en lätt 2h chill runda igår, vaknade så galet stel efter lördagens skidtävling. Körde nog lite över min kapacitet egentligen och fick sota för det igår, kunde knappt sätta på mig strumporna! Så det var skönt att sticka ut och rulla några mil för att trampa bort lite skit. Då slog det mig, detta var de första kilometrarna ute för 2016. Det har ju varit så förbannat kallt så det har bara blivit innecykling hittils under nya året, så känns skönt att nollan är spräckt nu ;-) 
Sålde även den HT Stumpjumper igår som jag annonserade om förut, så nu är det bara att börja preppa årets hojar. Första barmarks cyklingen ligger precis runt hörnet då jag och Putte ihop med våra damer åker till Gran Canaria för en vecka i värmen med många timmar om två veckor! 
 
Nej, nu kollar vi idrottsgalan, hörshej!