Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Bra helg!
Har varit en fullspäckad helg med mycket trevliga aktiviteter. For ner till Tråvad utanför Skara i Torsdags för kurs med de robotgräsklipparna vi jobbar med i butiken. Efter detta vidare för ett Monark pass med Skövde CK i deras lokal. Bodde hemma hos Viktor och Ellen på Ludvigssons all inclusive ;-)
Uträttade lite ärenden på Fredagen och avsluade dagen med ett fint MTB pass med Viktor.
I Lördags var jag med på Skövde Ck´s första träningstävling för året. Ok uppslutning med 15-20 startande och jag lyckades bli först över mål linjen, hade ett bra race och kunde trycka på fint samtidigt som det var härligt att få tävla igen och blåsa ur lungorna.
Efteråt åkte vi och kollade på Vintercupen i Enduro som gick i Tibro precis brevid där vi hade kört TT. Skoj att se och få lite flashbacks till enduro tävlandet förr om åren. 
 
Åkte sedan hem till Grythyttan igen då jag och Patricia var bjudna till Dalle och Reben på en grym 3 rätters och chill, mycket trevlig kväll, tack för det!
Dagens aktiviteter har bestått av 60min underbar Skate uppe i Hurtigtorpet i strålande sol och våräder. Troligtvis sista skidåkningen för iår, perfekt att avsluta med ett guldpass! Sedan tvätt av en extremt skitig bil på e.m.
Där har ni min helg, full fart och mycket skoj! 
Nu laddar vi för en ny vecka.