Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Bra helg!
Har varit en fullspäckad helg med mycket trevliga aktiviteter. For ner till Tråvad utanför Skara i Torsdags för kurs med de robotgräsklipparna vi jobbar med i butiken. Efter detta vidare för ett Monark pass med Skövde CK i deras lokal. Bodde hemma hos Viktor och Ellen på Ludvigssons all inclusive ;-)
Uträttade lite ärenden på Fredagen och avsluade dagen med ett fint MTB pass med Viktor.
I Lördags var jag med på Skövde Ck´s första träningstävling för året. Ok uppslutning med 15-20 startande och jag lyckades bli först över mål linjen, hade ett bra race och kunde trycka på fint samtidigt som det var härligt att få tävla igen och blåsa ur lungorna.
Efteråt åkte vi och kollade på Vintercupen i Enduro som gick i Tibro precis brevid där vi hade kört TT. Skoj att se och få lite flashbacks till enduro tävlandet förr om åren. 
 
Åkte sedan hem till Grythyttan igen då jag och Patricia var bjudna till Dalle och Reben på en grym 3 rätters och chill, mycket trevlig kväll, tack för det!
Dagens aktiviteter har bestått av 60min underbar Skate uppe i Hurtigtorpet i strålande sol och våräder. Troligtvis sista skidåkningen för iår, perfekt att avsluta med ett guldpass! Sedan tvätt av en extremt skitig bil på e.m.
Där har ni min helg, full fart och mycket skoj! 
Nu laddar vi för en ny vecka. 
 

 
 
Skövde helg
 
Är nere på västgötaslätten i helgen, Var på kurs med robotklipparna igår så passade på att köra ett pass med Skövde Ck gänget igår kväll. Vi körde ett monarkpass i deras klubblokal, 5min tröskel x 8st. Kändes bra i benen och kunde hålla mina tröskelwatt. Jag och Viktor har nyss lunchat nu och ska strax sticka ut på en runda och kolla in morgondagens träningstävlingsbana. Imorgon kör nämligen Skövde en TT som kommer bli skoj! Mer om det imorgon. 
 
Jeppe Slang knäppte en bild från gårdagens pass, 500w är inte min tröskel, men ganska nära ;) 
 
Viktor viker tvätt, duktig Lugn helg
Har haft en lugn helg med mestadels jobb.. I träningsväg har det bara blivit 1h lätt på rullen framför damernas skiathlon lopp i Lahti i Söndags. Har haft mycket vila i förra veckan vilket börjar kännas nu då det börjar krypa i kroppen, skönt! Idag körde jag första intervallpasset på trainern på länge, ett klassiskt 4x4min + 10st 30x30sek spurter efteråt. Kunde pressa mig rejält och även lägga på lite mer watt vilket var fint! 
Ska träna på i normal takt igen nu i veckan är det tänkt, lite skidor, gym och trainer är planen.
Får ju även tacka Öijer för filmen idag och att man kan rejsa med sina medtävlande även på vinterhalvåret. Idag körde vi Lidingöloppet MTB. Ett race jag var ganska sliten på förra året utan sprätt i benen, får försöka bättra på det till årets upplaga :)