Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Förkylningen från helvetet!
 Är nu inne på min sjätte sjukdag och dvs även min sjätte raka vilodag. Har inte varit från träning såhär många dagar i rad på flera år tror jag, hela säsongen 2016 och även uppbyggnads perioden höst 2015 löpte ju på utan en ända sjukdag, så jag gissar att jag får igen det med råge nu! Känns som allt kom på en gång, halsont, hosta, snuva m.m m.m.....
Men jag försöker hålla mig lugn och inte stressa upp över det, bara att låta det läka ut innan det går att träna. Igår kväll så bastade jag hos mor o far och nu känns det verkligen som det brutit ut, har svettats och frusit om vart annat hela natten så hoppas skiten är ute nu. Mår bättre idag och känner mig piggare men hostar fortfarande ganska illa.
Vi får se hur det går med min Rapha Festive 500 nu som jag sett fram emot att klippa i år också mellan jul och nyår. Som det känns nu kan jag inte börja träna förens om 2-3 dagar kanske så det blir halvtight att klara de 500km men ska absolut ge det ett försök om chansen finns.
 
Shit vad stel och jävlig kroppen blir också när man inte tränar, känns som allt stelnar till och blir ömt när man inte håller igång kroppen. Kan ju visserligen bero på infektionen också såklart men jag mår absolut bäst av att hålla igång. 
 
23/12 idag, vilket innebär dagen före julafton och vi har extra öppet till 19.00 på jobbet, så några timmar till, sen väntar julfirande!
 
Passar på att önska alla besökare på denna blogg en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!