Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Stolpe ut..
Ingen lycka på Västgötacupen i Mariestad idag tyvärr. In på tredje varvet av fem var vi en klunga i täten med Dennis Wahlqvist, Jesper Svensson, Johan Palmberg, Gustav Höög, Erik Gunnarsson och så jag då. Jag märkte  dock i slutet på andra varvet att jag fick ett genomslag i bak vilket sedan bidrog till att luften sakta försvann, trodde det skule gå att köra till teknisk zon men en bit in på tredje varvet så var det nästan tomt. Hade inte heller med något att laga med idag då denna tävling inte ingår i någon serie jag lägger krut på utan tävlingen ses mest som bra träning. 
Fick då kasta in handuken och se klart racet från sidan, aldrig kul såklart men jag är glad att det skedde idag och inte förra helgen på Vasan. 
 
Förra säsongen punkade jag en hel del men iår har jag lyckats hålla ihop det grymt bra bortsett från två race i våras. Ett i Varberg och sen i Säter. Men hela sommaren har flytit på sjukt bra utan materialstrul! 
Och i ärlighetens namn så hade jag nog redan nästa helgs tävling i huvudet när jag körde idag, var kanske lite ofokuserad och körde slarvigt, så kan det vara ibland. För att ha bra dagar måste man ibland ha dåliga dagar. Ser fram emot kommade tävling i Norge på Fredag som ska bli grymt kul att testa. 110km MTB och fem timmar över de Norska fjällen, ska bli grymt skoj! Kommer ju att köra ihop med Viktor Ludvigsson och vi åker upp på Torsdag morgon då racet går på Fredag. 
Formen känns annars fortsatt väldigt bra, tycker jag kunde åka med i täten utan större problem idag. Nu körde jag ju inte alla varv och farten triggades säkerligen upp på slutet men sålänge jag var med kändes det riktigt bra. 
Grattis till Dennis Wahlqvist som slutligen gick segrade ur striden idag!