Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Hemma igen!
Dåligt med inlägg ett tag nu, detta beror väl mest på att semester läge har varit på men också att internet uppkopplingen på stället vi bodde var rejält kass, så även om jag skule vilja kasta upp lite bilder här så hade det nog varit omöjligt. 
För er som missat så har vi alltså varit i Calpe i Spanien. Jag och Patricia flög ner direkt efter Karlstad XC förra Söndagen och på plats fanns redan tjocka släkten. Dom hyr varje år ett hus någonstans i Spanien och nu var det i Calpe ca 7mil norr om Alicante på Costa Brava kusten. Familj och släkt är där i 2v men jag och Paticia fick nöja oss med fem dagar. Pga den relativt korta vistelsen så tog jag inte med någon cykel ner, säsongen är ju också slut så jag fick nöja mig med löparskorna. Har kört något löp pass om dagen och en dag var jag upp på Calpe klippan som är ett känt landmärke för Calpe standen, se bilder nedan :) 
 
Mini semestern var annars trevlig och huset vi bodde i var fint, alltid skönt med lite sol! Fast nu måste jag byta om, jag och Chrilla ska ner till Loka Brunn och cykla runt lite och reka banorna till nästa helgs evenemang med Röhnisch där nere, mer om det senare! 
 
Lite blandat från Calpe.