Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

27år
Grattis till mig idag då jag denna dag den 18okt fyller hela 27år, ingen åldersnoja här inte även om jag snart får köra i veteran H30 klass ute på racen;)
Det är som man brukar säga, -"Förr var man ung och lovande, nu är man bara lovande"! haha. 
Har blivit firad i dagarna två nu, eller egentligen var den officiella födelsedagskalaseringen igår med släkten men i fredags hade vi lite kalas också med några vänner. Var en kombination av den klassiksa "afterseason" festen och lite födelsedagskalas. Det vart dock en light-variant iår då förra årets afterseason kalas slutade lite väl blött :) Skönt på alla sätt då man som gammal man numera slipper ligga och sova bort en hel dag dagen efter en sån tillställning! Hur som helst, tack till alla er som firat mig i helgen.
 
Det har ju varit fantastiska dagar ute ett tag nu, soligt och underbar höstluft. Har hunnit med lite träning i helgen också mellan all matlagning, dukning osv. Igår var jag ute och löpte i 1,5h vilket kändes i benen idag vill jag lova. Och idag var jag, Putte, Kjelle och Erik ute på en runda upp till Hjulsjö och deras fina MTB banor där uppe, vill slå ett slag för Hjulsjö för er som ej vart där, mycket fin stig och flowiga partier. Jag fick ihop 3,5h idag vilket känns bra då jag saknat något längre pass en tid nu. Tack för sällskapet boys!