Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Stockholms helg
Stack upp till Stockholm med Patricia efter att jag stängt på jobbet i Lördags. Vi checkade in på Scandics Viktora tower och spenderade sedan kvällen i Kista Gallerian med shopping innan grymt bra käk i hotell resturangen. En mycket trevlig eftermiddag :) Idag efter frukostbuffe styrde vi mot Flottsbro frilufsområde och delt. 4 i Keps cup. Regnet stod som spön i backen hela dagen så det vart en grymt blöt tillställning.. Banan var ändå riktgit rolig tycker jag. Hal, teknisk och utslagsgivande med mycket rötter, stenhällar osv. Starten gick och jag var ut som 2a efter Calle Friberg, han tryckte på hårt direkt och jag stumnade lite i benen, fick släppa hans hjul ganska omgående och körde sen solo första varvet innan jag vart ikappåkt av en teknisk cyklist vid namn Wille tror jag, han fick en liten lucka direkt men jag repade mig och körde ikapp igen, låg bakom han nått varv innan han punkade och utgick sen. Kunde då lugnt och fint köra imål som 2a efter Calle som var i en klass för sig. 
Med facit i hand kanske jag kunde ha förberett mig lite bättre, vid en snabb koll på övriga cyklisters cyklar på start så hade alla väldigt grova däck på. Själv körde jag med "gran canaria setup" med Fast track både i fram och bak samt 36t klinga. Funkade fint på dammiga vägar på GC men kanske inte optimalt i denna lervälling.. Menmen, får ta det för vad det är och fick iallafall till ett bra grymt bra träningspass! Kroppen känns bättre och bättre men tycker fortfarande jag känner mig lite sliten efter all mängd på sistone. 
På Onsdag väntar en ny roadtrip ner till Kvänum och Evalds MTB för hämtning av årets race hoj, ska bra riktigt skoj! Mer om det i veckan :)
 
 


Lvg cykling har sina fördelar ibland......
#1 - Per Korpås

Sjukt snygg dress =)