Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Laddad inför helgen
Idag körde jag sista passet inför helgen, förutom ett kortare väckningspass på fredag då. Det vart det klassiska passet 2x20min idag på den långloppsbetonade banan uppe i kullberget, bara några sek från nytt PR trots hård vind och körandes på träningshojen så det var gött.
Dubbla race väntar nu i helgen i form av Solstaloppet på Lördag i Karstad och sedan Ränneslättsturen i Eksjö på Söndag. Ska bli kul att tävla igen efter 2 helgen utan race. Formen känns god och det har inte minst visat sig på de strava segment som finns runt om i skogarna där jag tränar. Nya rekord har slagits på löpande band så det är ju också ett tecken på god form. Nu hoppas vi på bra känsla även i helgen och att kroppen fixar två långlopp efter varrandra utan bekymmer :-) 
 
Jag vill även presentera en ny sponsor, Åkeriet Kjellbergs Logistik och Teknik AB kommer att hjälpa mig säsongen ut vilket jag såklart är mycket tacksam för. Dom var även med på "enduro-tiden" och stöttade mitt tävlande så det känns superkul att dom vill hjälpa till nu igen. Dom är en stor arbetsgivare i Hällefors med ca 100 personer anställda och ett företag i ständig utveckling och nytänkande!