Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Bra helg!
Nyss landat hemma efter en mycket lyckad helg.
Blir en snabb rapport då film och bullar väntas med Patricia strax :) 
Igår körde jag Solstaloppet i Karlstad där det vart en ganska enkel seger. Försökte ha sällskap med övriga en bit men ingen vill göra nått jobb så då körde jag solo 80% av loppet. Försökte mest spara benen till idag då viktigare race väntade. En vinst är alltid en vinst vilket såklart var kul! 
 
Jag och Krilla drog dom 40milen ner till min vän Kalle Svensson i Oskarshamn och landade väl där runt 22 på kvällen. Upp och iväg till Eksjö idag, mycket bilåka.... 
 
Racestart kl 11 och det var länge en stor klunga längst fram. Efter 25km var vi 4st som fått lucka, det var jag, Heijbel, Sparr och Flockhart. Tyvärr så fick jag släppa lite i backarna efter 35km ungefär, hamnade då solo en stund innan Noren, Brengdal och en H40 kom ikapp. Vi höll sedan sällskap hela vägen in till mål och vi körde då om placeringarna 3-6 då Heijbel punkat bort sig. Det vart spurt mellan oss där Brengdal drog längsta strået före mig och sedan Noren. Så jag slutade alltså 4a i tävlingen vilket jag ändå är grymt nöjd med! Visst, 2-3 topp namn saknades idag pga olika anledningar men att vara med bland dom fem första är alltid tufft oavsett. 
 
Stort tack till Krilla "polacken" Eriksson för all hjälp hela helgen! Han kör bilen, langar flaskor, tvättar cyklar, packar väskor, tar bilder osv osv osv. Namnet polacken uppkom inatt då han efter att fixat och dolat hela dagen samt kört 5h i bilen fick sova på en uppblåsbar madrass på golvet inatt ;-) haha! Ett liv i lyx ute på tävlingarna..
  


Solstaloppet
RänneslättsturenKalle körde även han idag och såg väl så nöjd ut :-)