Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Mängdat klart
Har haft en bra vecka med mycket träning, precis som planerat. Fått ihop ca 20h sedan i Söndags vilket jag är nöjd med. Kört igenom Finnmarksturen och XCM SM banan i Ånnaboda. SM banan är bra, fin mix av grus och skog med en tuff avslutning när man ska tillbaka upp till Ånnaboda. Även en bra start med pang in i i rallybacken vilket förhoppningsvis kommer sortera i grupperna.
Idag har jag kört en fin grusrunda jag varit sugen på länge, nämligen Fredriksberg runt. Pratade om rundan under gårdagens middag på Cornelis med Kjelle och vart sugen att testa. Hade egentligen planerat in en runda på Räcern idag men med regn imorse så tänkte jag om och satte istället kurs mot Fredriksberg. Vart en bra runda på 4,5h och 125km på fina grusvägar. 
Nu väntar en lätt joggingtur imorgon bitti sedan är det mer vila som gäller. På söndag går bilen ner mot Italien och Gardasjön för lite semester för mig och Patricia där i veckan. Kommer ta med en cykel ner för några fina pass i bergen. Men får spara lite på krafterna så de hinner komma lite kräm i benen tills på söndag då Finnmarksturen körs, bara att ladda :) 
 


Påfyllning från Fairing idag också! Tackar vi för.