Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Trainer Tisdag
Är inne i en hård träningsvecka med många tuffa pass, igår jobb pendling (i snöstorm) + gym efteråt. Idag ett stenhårt pass på trainern. Efter helgens disskutioner med Ola så övertygade han mig att testa The Sufferfest. Sagt och gjort, idag tankade jag hem ett program som var 1h långt och innehöll totalt 16st intervaller i olika längd. Slitigt de luxe och jag var ordentligt trött i benen efteråt. Bra pass med ganska race likt upplägg med olika längder på intervaller, ryck och backar. Fina klipp från lika bla både touren och girot + bra musik, vilket gör trainer passen till ett rent nöje. (vilket det enligt många inte ska vara) Finns ju gubbar som sitter i 2h och stirrar på en golvlist och matar watt. Jag är dock aningen för rastlös för detta och behöver något att roa mig med under passet.  
En bra genomkörare idag även om benen var lite slitna efter gårdagens gympass! Tack Ola för tipset om filmerna. 
Vill någon kolla in filmerna, kika in på thesufferfest.com många olika filmer finns att ta hem. 
 
Innan Efter 
 
#1 - ola

Förstår att du tog en bild under vilan (3 av 10 i intensiteten) för under hårdkörningarna brukar man få tugga styrstam!!
Vilken film blev det? Revolver?? Skönt med en bonus-intervall va?

Svar: Ja, under hårdkörat var det full gas på kullerstenen så gällde att hålla i styret :)
Körde en som hette Spiralen tror jag, började med en 2min (9/10) sedan vart dom 15sek kortare för varje intervall ända ner till noll. 5 min vila sen samma visa igen, grymt slitigt men bra upplagt!
Fredrik Berg