Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Kass skidning
Ja, kvällens skidpass kan nog summeras som årets (hittills) sämsta! En trött kropp från: morgonens 2x20min trainer, dagens jobb och sedan eftermiddagens shopping i Örebro resulterade i en seeg känsla.. Gav mig ut för ett pass i spåret runt kl 18.30 och hade lagt på klister då tempen visade nollan. Man kan väl säga att jag vallade bort mig rejält idag.. Vet ju visserligen inte om nått annat hade funkat i denna nysnö men under mina skidor byggde det iallafall en mindre världsdel med snö!!! Vid ett tillfälle stannade jag fick skrapa bort säkert 7-8cm hög fastfrusen is/snö klump under skidorna. Tänkte efter nått varv och ett antal framåt vurpor med huggande skidor att ja skiter i detta och åker hem och gymmar istället, men efter ca 30min så gick det faktiskt bättre, körde bara på konstsnö slingan som visade sig mindre benägen att frysa fast under skidorna. Knatade på i 1h och inte gick det fort direkt, känns att man är lite sliten i kroppen då det har varit många hårda pass denna vecka. Men detta var ju planerat som en tuff vecka så det går enligt planen. För att fullborda veckan så kommer jag förhoppningsvis få avsluta med ett distans pass imorgon. Det snöar rejält nu och har så gjort under dagen så vi får se vad grusvägarna har för före att bjuda på för gott imorgon.
Putte var med och skidade idag också, han mosade på och skejtade i 1,5h. Gött och se att han kör hårt och biter i. Kommer ge utdelning i vår :)


Inte så nöjd med kvällens pass.. Just nu pågår någon form av salongs behandling i vardagsrummet..
Välkomnar helgen
Sista arbetsdagen innan helgen då, eller jag jobbar ju visserligen även imorgon Lördag mellan 10-13 men det är ju ändock helg! Snöandet verkar ha avtagit lite och en distans runda är planerad till helgen, hoppas vägarna har hunnit blivit lite tillkörda och inte fullt så mjuka och moddiga som på sistone. Träningsveckan har annars rullat på fint tycker jag, full gas sedan Lospåret i Lördags och en vilodag igår, sen full gas igen i 3 dagar tills på Söndag.

Bjuder på en bild från veckans gym där jag hade sällskap av en snygg brud!


Trainer Tisdag
Är inne i en hård träningsvecka med många tuffa pass, igår jobb pendling (i snöstorm) + gym efteråt. Idag ett stenhårt pass på trainern. Efter helgens disskutioner med Ola så övertygade han mig att testa The Sufferfest. Sagt och gjort, idag tankade jag hem ett program som var 1h långt och innehöll totalt 16st intervaller i olika längd. Slitigt de luxe och jag var ordentligt trött i benen efteråt. Bra pass med ganska race likt upplägg med olika längder på intervaller, ryck och backar. Fina klipp från lika bla både touren och girot + bra musik, vilket gör trainer passen till ett rent nöje. (vilket det enligt många inte ska vara) Finns ju gubbar som sitter i 2h och stirrar på en golvlist och matar watt. Jag är dock aningen för rastlös för detta och behöver något att roa mig med under passet.  
En bra genomkörare idag även om benen var lite slitna efter gårdagens gympass! Tack Ola för tipset om filmerna. 
Vill någon kolla in filmerna, kika in på thesufferfest.com många olika filmer finns att ta hem. 
 
Innan Efter