Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Veckans Fairing produkt
Hög tid att presentera ytterligare en produkt ur Fairings sortiment som jag använder mig av.
Idag är det Sloow Carbs+ tur.
 
Som uppladdning inför ett lopp så är det alltid Sloow carbs+ jag kör med, inför en längre tävling i Långloppscupen eller liknande så börjar jag i regel att fylla på med mer dryck 2-3 dagar innan loppet, det brukar bli 3-4st 750ml flaskor om dagen med Sloow Carbs+, vilket såklart också bidrar till tätare besök inne på toaletten. Blandningen är de första dagarna ganska mild, för att nån dag innan race och på racedagen bli lite starkare.
På morgonen innan racet har jag alltid med en flaska med dryck med, men då brukar det inte bli så mycket drucket direkt.
 
Såhär säger Fairing själva om produkten:

Sloow Carbs+ är en sportdryck som innehåller långsamma kolhydrater, BCAA, mineraler samt koffein.

Den största kolhydratkällan i Sloow Carbs+ är Palatinose™, en typ av kolhydrat med mycket lågt GI-värde. Detta gör Sloow Carbs+ till en sportdryck som fungerar mycket bra att ladda med timmarna innan träning/tävling samt att dricka under träning/tävling.

Sloow Carbs+ innhåller BCAA (grenade aminosyror) som har flera positiva effekter i en sportdryck. Dels ger de till skillnad från övriga aminosyror energi direkt i musklerna och dessutom fördröjer de den mentala tröttheten. Koffein motverkar trötthet och är uppiggande.

 
Vill ni se mer av Fairings produkter eller prova att beställa så kan ni göra det här eller direkt via mig.