Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

LVG runda
Hängde på några räcer gubbar (däribland den evigt unge kjelle) igår kväll för en trevlig runda. Totalt vindstilla och solsken gjorde det till optimala förhållanden, aningen kallt men det funkade! Vi körde ner mot Karlskoga och fick ihop totalt 70km över 2h, ett perfekt snabb distanspass som ockå var tanken med dagen :)
 
I helgen väntar nya race i form av 1maj loppet i Kvänum på Fredag och sedan Lidingöloppet MTB på Lördag, laddar med vilodag idag och börjar fylla på med Fairing sloow carbs imorgon för att komma laddad till helgen!Västgötacupen delt.1 Varberg
En sen rapport från Varberg, har varit en del att stå i men nu kommer en racerapport. Jag, Krilla och Putte drog ner på Lördagen och hade som alltid en trevlig bilresa och gött häng på kvällen. Stack ut till banan ganska tidigt på Söndagen men hann bara provköra ett varv ändå då alla barn klasser höll på och körde. Banan var grymt hal och teknisk med några backar som krävde att man hoppade av och sprang upp.
 
Kom iväg bra i starten och var 3a in i skogen, sen vettefan vad som skedde för pang sa det så flög jag över styret i en ganska snabb nedförskörning. Var uppe rätt snabbt och tappade bara två placeringar men hela hjälmen vart full i jord och styret vred sig lite. Körde vidare direkt och tänkte att stannar jag och vrider rätt styret nu tappar jag ju hela fältet. Så körde på och fick inget flyt första två varven men kom in i det mer och mer efterhand och kunde rulla imål som 4a totalt vilket jag är grymt nöjd med!
Nu är det bara att gasa ännu lite hårdare i Kvänum på Fredag och hoppas det räcker till pallen :)
  
Genomkörare Billingeracet
Var som sagt ner till Skövde igår och mötte upp med team kompisen och den nykorade Klubbmästaren i Kvänums IF, Jeppe Slang. Efter ett kort besök inne hos Kenta på Sportsson så rullade vi iväg uppför startbacken. Banan är sig till 95% lik föregående år, men man har gjort mycket jobb med att bygga broar och fylla ut små blöthål med sand och grus. Några nya partier är också tillagda och överlag är Billingeracet en bana som jag gillar skarpt, kanske den roligaste i LLC? Sista biten är också ny med lite mer höjd innan målet på toppen, här hade vi tyvärr inte riktigt koll på banan så det vart den klassiska vägen via strupen upp till mål.
 
En bra eftermiddag på hojen och jag kände mig pigg i kroppen! Jeppe hade lite slitna ben efter gårdagens all in på Kvänums KM. Jeppe levereade ju en punka i vanlig ordning också, annars hade man nästan blivit lite besviken på honom, han kallas ju inte för slangen för intet lixom :)
 
Imorn drar vi ner till Varberg för första delt. i Västgötacupen, ska bli grymt skoj!