Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Test
Stack ner till Linköping imorse med Håkan Evertsson och Jakob Björklund för att göra lite nya tester inför vinter säsongen. Vi gjorde testerna på Idrottslabbet hos Fredrik Wandus i centrala Linköping. Ett proffsigt och bra test center där Wandus kändes väldigt seriös och sak kunnig. Gjorde först ett tröskeltest där vi fick fram en färsk mjölksyra tröskelnivå både gällande watt och puls. Lite vila imellan och sedan på med mask och köra ett vo2max test. Monarken vi körde på var mycket trevlig då den ökade 1 watt varranan sekund istället för som innan då man ökar en viss watt-sats varranan minut tex, nu vart "nivåerna" inte allt kännbara utan det vart en mycket trevlig och jämn resa upp mot ens max kapacitet. Som vanligt så känns allt frid och fröjd tills man klivit över mjölksyratröskeln en bit då börjar det svida ordentligt och flåset blir inte lika kontrollerat längre, sen är det bara fråga om minuter innan man måste ge upp efterssom belastningen hela tiden fortsätter att öka.
Känner mig nöjd med mina test resultat och nu har jag färska siffror att jobba med i vinter i uppbyggnads säsongen. Vill tacka jakob och Håkan för dagen och för trevligt sällskap!
När jag kom hem möttes jag av gumman som rivit hela sovrummet och dragit igång ett rust projekt där inne, det var visseligen behövligt så nu får vi sova i vardagsrummet i nån vecka till det blir nytapetserat och klart där inne :) 
Tog sedan en lättare jogg på 30min för att få bort lite stela ben efter max testet och all bilåka, grymt skönt och inte helt fel att få lite frisk luft heller!