Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Regelbrott
Vart tvungen att bryta mot min tidigare uppsatta regel om vila även idag.
 Jag och patricia åkte in till Örebro efter jobbet och var ut till Marieberg. Jag behövde nya löpskor då jag börjat få ont på utsidan i vänstra foten på sistone när jag sprungit över 1h, och då löpning är något det brukar bli lite mer av på hösten när man låter cykeln vila lite så tyckte jag det var dax för nya skor. Patricia behövde också lite grejer plus att vi passade på stor handla mat så patricias lilla bil var full på vägen hem. 
Köpte nya skor på Intersport då jag hade ett presentkort där som jag fick för 3e platsen på Karlstad XC för några veckor sen som jag passade på att utnyttja. Passade även på att springa på bandet i butiken igen för att kolla löpsteget och fick återigen berättat för mig att jag inte är som alla andra. Mitt löpsteg är ganska ovanligt då jag varken pronerar innåt eller har ett neutralt steg. Istället trampar jag mer på yttre kanten av foten vilket gör en kil på insidan i skon blir helt onödig. Så det blev en neutral sko från Asics som var lite stadigare i kanterna för att undvika en "vridning" när jag sätter ner foten, blir nog bra! 
Och vart som sagt tvungen att sticka ut och testa dom när vi kom hem från Örebro, fast att jag lovat mig själv att inte träna förens imorgon pga förkylningen, men känner mig 98% frisk så tänkte att 30min lätt jogg kan inte skada. Kändes bra i kroppen och skorna kändes grymt snärtiga, lätta och fina. Patricia var med på cykel och gjorde sällskap och passade på att få lite frisk höstluft hon med :) 

Imorn väntar cykling igen i form av distans i lugn och kontrollerad fart för att känna av kroppen efter sjukdagarna.