Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Distansat
Ledig Onsdag vilket innebär distanspass, idag var det crossen som fick luftas på lite trevliga grusvägar. Kollade vädret och drog ut lite på att sticka iväg då det såg ut att bli både sol och sluta blåsa runt 11.00. Annars försöker jag komma ut innan 09 så man är hemma igen till lunchtid. Men kl 8 idag var det fortfarande storm ute och regn i luften, dock så höll Yr vad dom lovat och vid 11 sprack det upp och slutade också blåsa, gött! Körde på i planerade 4h och fick ihop runt 110km, men jag kan meddela att sista timmen gick tungt, kände att väggen var nära och fick slå av lite på farten, stänga av Alex & sigges podcast som jag inte fann så intressant idag och istället slå på nya Maud podden där hon intervjuar Lisa Nordén, betydligt intressantare och sista timmen gick sen lite snabbare :-) Väl hemma var jag rätt sliten som man sig även bör. Duschade, käkade lite och somnade sedan omgående, härligt! Vaknade till liv nån timme senare och såg att både min nya kassett kommit och även den nya China lampan jag beställde för några veckor sen, ska bli kul att testa. 9800lumen är utlovat, för ca 400:- Haha, lite för bra för att vara sant men lyser den till hälften av vad som utlovats så är det ändå grymt bra för 400kr. Vi får se om jag hinner testa imorgon eller fredag.

Väntar nu på Patricia som är på väg hem från hoppahästen träning i Örebro. Har fixat grymt käk i form av Ungs stekt lax, stekt broccoli, morötter, lök och vitlök i olja. Sedan lite crème fraîche till det. Vi har börjat käka lite LCHF inspirerat några dagar i veckan, vi får se hur det funkar. Har blivit inspirerad efter att ha följt Jonas Coltings blogg under ett tag.


#1 - Fredrik Hermansson

Lägg ner denna, du skriver ju ändå inge 😝

Svar: Haha, vill du gäst blogga Hippe? ;)
Fredrik Berg

#2 - Fredrik H

Det är nog dags för de :-)

Svar: Perfekt, du kan få varje Fredags inlägg med "Hippes fredag" så kan du berätta om all smygträning du bedriver utanför Strava ;) Hehehe
Fredrik Berg