Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Onsdag = distans
Skogsdistans idag på stigar och småvägar, strålande sol (!) och en grym Epic, kan de bli bättre. 3,5h flög förbi idag :-)

Update
Tjenatjena, lite glest med inlägg nu... Hemkommen från vimmerby och novemberkåsan, det vart en mycket trevlig helg med de goa gubbarna Kalle, Micke P, Niklas och Roger. Där Niklas var den i sällskapet som körde tävingen och vi andra var mer eller mindre support. Kalle & Micke körde följehoj medans jag och Roger var runt ute på banan och hejade och visade spår i kärren. Tävlingen var bra, ibland kan kåsan arrangeras på ett dumt vis där det mer handlar om vem som orkar bära hojen mest i kärren, det är lite dumt.. Nu hade man istället lagt en fullt körbar kåsa som det handlade mer om dina kvaliter bakom styret. Visst gick det att borra ner sig och köra fast om man så ville, så det gällde att köra smart! Sen var den ju såklart lång, kall och blöt. För er som inte är så insatta så är upplägget följade: 
Start 09.00 dagsetapp, Målgång ca 14.00
Vila och montering av lysen för omstart natt etapp 17.00
Förste man och segraren brukar gå imål runt 01-02 på natten, men det finns kämpar som är ute i skogen ända till det börjar ljusna nästan och går imål först runt 07-08 på morgonen, men ofta blir som avplockade för att dom uppnått maxtiden. 
Jocke Ljunggren vann racet i snygg stil! Mycket imponerande gjort efter den press som fanns från fans och publik som ser han som den självklara favortien, också starkt att kunna leverera en stabil insats när världens idag bäste enduro förare Pela Renet fanns på plats. Han tvingades under natten utgå med onda armbågar (?).. Sjukt bra gjort av Jocke att tvåla dit Pela som vunnit allt annat han ställt upp i denna säsong. 
 
Nog om kåsan, imorn väntar ledig Onsdag och distans på biken, vi får hoppas det fina vädret från idag håller i sig även imorgon :-) 
 
 
 


 
Hela dagen i bilen
Är nu på plats nere i Vimmerby och väntar in Kalle som ska komma när som. Har spenderat större delen av dagen i bilen då jag först som nämnt tidigare var förbi i Kvänum på Evalds och sedan ytterligare 2,5h ner till Vimmerby. Fick med min nästa säsongs tränings hoj, en Epic expert WC och den ser riktigt trevlig ut:-) Nu väntar lite käk ikväll sen start på kåsan vid 09.00 imorn bitti! Tour de Evalds! Grymt upplagt med race varje tis/Tors för dom som vill vara med:-)