Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Otursförföljd.....
Jag verkar få vänta på det felfria långloppet.. Falun och långa lugnet idag gick både bra och dåligt! Var med kanonfint i starten och satt med längst fram i klungan i 15km ungefär. Kände direkt att det var drömben idag, dom vevade av sig själva och jag återhämtade mig sjukt fort i nedförsbackarna. MEN, inte skulle jag få nytta av dom benen. Vid en snabb passage över lite sprängsten ca 5km innan slutet på första loopen så tvärsmäller det fram. Ett stort hål i sidan på däcket är uppskuret och det finns inga andra alternativ än att lägga i en slang. Jag ser hur heeeela startfältet passerar och jag är toksist iväg efter de 5-6min det tar att få i en slang. Frustrerad började jag jaga, jaga och jaga... Körde om folk hela tiden och var nära att vägga lite lätt ett tag så fick lugna mig lite. Kom tillbaka igen och fortsatte klättra. Lyckades även åka på en rejäl tur över styret på tredje och sista loopen, vet inte vad som hände, det bara tvär small och Jakob Björklund som så låg bakom fick se hela förloppet! Skrapade mig lite i ansiktet och på benet men annars ingen fara. Mosade på och kände mig pigg hela loppet och gick in på en 27e plats imål.. Inte direkt nått resultat jag hoppas på men jag tar ändå med mig den grymt fina känslan från loppet. Hade varit kul att se vart man kunde placera sig om man lyckas vara problemfri nått race, vi får hoppas på Lida Loop till helgen :-)
Även starkt jobbat av Putte som körde till sig en fin 6e plats i motionsklassen trots hängig kropp och sega ben.. Bra kört!

Ett stort tack till Kjelle som alltid ställer upp med felfri langning, support och underhållning i bilen! Du är grym :-) 

Ser ni bubblan med slangen? Skaplig tur att jag ens tog mig imål