Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Otursförföljd.....
Jag verkar få vänta på det felfria långloppet.. Falun och långa lugnet idag gick både bra och dåligt! Var med kanonfint i starten och satt med längst fram i klungan i 15km ungefär. Kände direkt att det var drömben idag, dom vevade av sig själva och jag återhämtade mig sjukt fort i nedförsbackarna. MEN, inte skulle jag få nytta av dom benen. Vid en snabb passage över lite sprängsten ca 5km innan slutet på första loopen så tvärsmäller det fram. Ett stort hål i sidan på däcket är uppskuret och det finns inga andra alternativ än att lägga i en slang. Jag ser hur heeeela startfältet passerar och jag är toksist iväg efter de 5-6min det tar att få i en slang. Frustrerad började jag jaga, jaga och jaga... Körde om folk hela tiden och var nära att vägga lite lätt ett tag så fick lugna mig lite. Kom tillbaka igen och fortsatte klättra. Lyckades även åka på en rejäl tur över styret på tredje och sista loopen, vet inte vad som hände, det bara tvär small och Jakob Björklund som så låg bakom fick se hela förloppet! Skrapade mig lite i ansiktet och på benet men annars ingen fara. Mosade på och kände mig pigg hela loppet och gick in på en 27e plats imål.. Inte direkt nått resultat jag hoppas på men jag tar ändå med mig den grymt fina känslan från loppet. Hade varit kul att se vart man kunde placera sig om man lyckas vara problemfri nått race, vi får hoppas på Lida Loop till helgen :-)
Även starkt jobbat av Putte som körde till sig en fin 6e plats i motionsklassen trots hängig kropp och sega ben.. Bra kört!

Ett stort tack till Kjelle som alltid ställer upp med felfri langning, support och underhållning i bilen! Du är grym :-) 

Ser ni bubblan med slangen? Skaplig tur att jag ens tog mig imål
Falun nästa
Imorgon smäller det för delt. 2 i LL-Cupen. Ska bli riktigt skoj att köra ett nytt race i serien och jag hoppas på bättre tur denna gång och att få slippa punka bekymmer.
Känner mig laddad för racet även om banan kanske inte är min favorit med snålt med single track och desto mer grusvägar och motions spår.. Startfältet ser även det ut att bli riktigt hårt till helgen så kan man upprepa Billingens placering så får man nog vara riktigt nöjd.
Bara och ladda, start kl 13.00 imorgon :-)
Värmlands serien
Åkte in till Karlskoga efter jobbet igår med Putte och Kjelle för Värmlands serien som gick av stapeln på harenbanan igårkväll. Putte var också med och raceade medans Kjelle var hejarklack och service :-) 
Banan visade sig vara lite annorlunda mot när jag tränat där och var lite mer tekniskt krävande nu. 
Blev lite trångt i starten och kom in i skogen som 4a. Men ganska omgående så vart det Jakob i spets, evertsson på andra och jag på tredje. Så såg det ut i 3 varv innan jag satte in en liten stöt på 4e och sista varvet och kunde gå om och vinna racet:-) Ett relativt kort race på bara 30 min ungefär men farten var hög och trött i benen vart man. 

Skönt att ta första segern på nya hojen även om det bara var en liten tävling. 

Ikväll väntar happyrajd kl 18 i Hällefors, ska försöka få till ett pass innan det då rajden funkar lite som nedrullning. 

Trångt i starten, kul att Jocke Ljunggren kom och körde. Här längst ut på höger.