Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

På't igen
Hemma i Grythyttan igen efter en smidig hemfärd idag, träffade dock på några renar efter vägen, eller inte så några heller utan snarare typ 25st! Och dom visade noll respekt mot bilarna, klev rakt ut i vägen och började slicka salt eller vad dom nu pysslade med, sen stod dom där och bilarna fick så snällt åka runt dom, haha ja, det såg lite komiskt ut. 
 I övrigt så går vi in i en ny tränings vecka efter en lite lugnare vecka uppe i fjällen. De två veckorna innan fjällenresan var hårda och det kändes att det behövdes en lite lugnare vecka, har endast kört 3st löp pass där uppe, som ni säkerligen sett i bloggen sen innan. 

Så nu blir det sängen för imorgon gasar vi igen, är grymt sugen på att komma ut och trampa nu när skogen börjar se riktigt skoj ut! 

Ett litet tips i ett annat ämne är Husky podcast, han intervjuar människor som gillar att träna och vistas utomhus. Har sen innan lyssnat på när han pratade med det svenska MTB proffset Jenny Rissveds. Och nu i bilen på väg till/från Funäs så klämde jag avsnitten när han pratar med Marcus Hellner, Lisa Norden och äventyraren Ola Skinnarmo. Riktigt skön och intressant lyssning!! Gillade speciellt den med Skinnarmo, en smått galen och riktigt härlig person, rekommenderas starkt nästa gång ni ska jogga, cykla, promenera, åka bil eller bara sitta i soffan :-) sök på Husky podcast på nätet eller ithunes så finner ni det. 

Lite bilder på de orädda rackarna idag!#1 - Johan

Jobbade med Skinnarmo -93..de var en skön lirare redan då! :)
Keep up the good work....

Svar: Ofasen! Ja skön kille.
Tackar:)
Fredrik Berg