Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

3x20
Stack upp till kullberget efter jobbet idag och mötte upp med krilla och Kjelle som var där och snurrade runt lite. Min plan för kvällen var 3 varv på min bana där uppe och fick väl med grabbarna på samma upplägg. Ett varv är 6,3km och tar 17-18min ca. Snabb och rolig bana med 2st riktiga backar också! Vi drog iväg på ett master varv så grabbarna skulle hitta runt sen. Men Krilla som köttat 1500hm igår kände sig rätt sliten och valde att rulla hem istället. Kjelle hängde med på 1varv med full gas runt och nöjde sig sen:) 
Mina 3 varv kändes bra tycker jag, benen vaknade till liv på andra varvet och lyckades sätta nytt KOM på banan, 16.55! Men det ska gå att putsa ännu mer på i vår sen!! 
Vart ett kanonfint pass i solnedgången och jag fick köra mig helt slut. Rullade  sedan hem till dukat bord, tack älskling! Och vi hade även Putte på besök, alltid trevligt. 

Nu, sova!
På't igen
Hemma i Grythyttan igen efter en smidig hemfärd idag, träffade dock på några renar efter vägen, eller inte så några heller utan snarare typ 25st! Och dom visade noll respekt mot bilarna, klev rakt ut i vägen och började slicka salt eller vad dom nu pysslade med, sen stod dom där och bilarna fick så snällt åka runt dom, haha ja, det såg lite komiskt ut. 
 I övrigt så går vi in i en ny tränings vecka efter en lite lugnare vecka uppe i fjällen. De två veckorna innan fjällenresan var hårda och det kändes att det behövdes en lite lugnare vecka, har endast kört 3st löp pass där uppe, som ni säkerligen sett i bloggen sen innan. 

Så nu blir det sängen för imorgon gasar vi igen, är grymt sugen på att komma ut och trampa nu när skogen börjar se riktigt skoj ut! 

Ett litet tips i ett annat ämne är Husky podcast, han intervjuar människor som gillar att träna och vistas utomhus. Har sen innan lyssnat på när han pratade med det svenska MTB proffset Jenny Rissveds. Och nu i bilen på väg till/från Funäs så klämde jag avsnitten när han pratar med Marcus Hellner, Lisa Norden och äventyraren Ola Skinnarmo. Riktigt skön och intressant lyssning!! Gillade speciellt den med Skinnarmo, en smått galen och riktigt härlig person, rekommenderas starkt nästa gång ni ska jogga, cykla, promenera, åka bil eller bara sitta i soffan :-) sök på Husky podcast på nätet eller ithunes så finner ni det. 

Lite bilder på de orädda rackarna idag!Softardag
Idag har vi haft lite av en recoveryday, solen har gassat och himlen vart knallblå så vi har mest solat hela förmiddagen. Förutom en liten promenad imorse. Var sen iväg till Tänndalen och käkade lunch, sen tillbaka och lasta skotrar m.m. Efter det började det krypa i benen och jag var tvungen att sticka ut på en liten löptur. Sprang 30 min på strax över tröskelpuls och det kändes som farten var ganska god,  dock så la skit strava av som vanligt när man kör det i telefonen så vet inte vad långt det blev eller vilken min/km tid det var.. 
Imorgon väntar hemresa och det lär ta i stort sett hela dagen, vi ska dock försöka komma iväg runt 9 så borde va hemma runt 16-17 någon gång inkl ett lunch stop! Men innan avfärd imorgon har jag tänkt hinna med ett lite lugnare löppass på 1h, är alltid skönare att sitta i bilen med lite mosiga ben:-) 

Bild från igår, 
Här kan man bo, ingen risk för jobbiga grannar iallafall!