Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Ränneslättsturen
Årets 4e delt. i Långloppscupen är avklarad och det vart en trevlig tillställning. Åkte ner imorse till Eksjö med mor&far samt Patricia, skönt att kunna sova i bilen på vägen ner då pappa körde! Rekord stort race idag med 1200 startande, och banan var riktigt fin tycker jag. Hade förväntat mig betydligt blötare bana efter allt regn, men den hade hållit ihop bra.
Själva racet då? Jo det vart en 14e plats efter att ha hållit ihop med bla Johan Fryksenius stora delar av loppet. Vart lite trängd i starten så hamnade lite efter första gruppen som fick en lucka ute på militärområdet. Kroppen kändes helt ok idag, inget superduper pangpang men ändå helt okej med tanke på lite mer ostrukturerad träning de senaste 2v. Känns gött att vara igång och race'a igen och nu ser vi fram emot Rättvik kommande helg.

Stort tack till mamma, pappa och Patricia som fixade langningen på ett strålande sätt idag. Patricia tog även några bilder.


Laddat
Inte mycket att uppdatera er med, har tagit det lugnt hela dagen och fixat och grejat inför imorgon. Hojen är nu redo, bilen är packad och jag hoppas jag är redo också. Med tävlingsfritt i 2v så vet man ju inte riktigt vart man står. Ska hur som helt bli grymt kul att köra imorgon igen, känner mig laddad! Risken finns att det kan bli lite surt i skogarna nere i Eksjö imorgon då det minst sagt regnat lite, men det är ju så fantastiskt att det är lika för alla!!

Nej, nu har Patricia precis färdigställt maten! Hörs imorgon.
30x30sek
Var till Karlskoga innan jobbet imorse och hämtade upp cykel kläderna som varit på tryck hos Arena Reklam. Så nu har sponsorerna fått sina platser på tröjan, och även på byxan för Grythyttan Stålmöbler.
Efter jobbet så vart det direkt stor lycka då Dalle ringde och meddelade att hans detektiv-grabb Charlie hade fått span på vår katt som varit bort sprungen sen vi var i Italien. Åkte dit direkt och visst, vi hittade katten igen, riktigt skönt då vi nästan gett upp hoppet och trott att han blivit påkörd. Stort tack till Challe B som såklart fick en godispåse som belöning :-)

Kjelle kom sedan förbi och vi stack ut på ett LVG pass ner mot Loka. Focus låg på 30x30sek all in intervaller och jag hade en fin känsla idag, Kjelle bet i bra och lyckades gå med på hjul under några 30sekundare. Vi vände nere i Loka och stack uppåt igen med samma upplägg.
Ett härligt pass med bra känsla inför Ränneslätt på söndag!