Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Distansat
Sitter på ballkongen och vilar lite efter dagens pass. Stack ut vid 10 imorse med siktet på Lindesberg där några gamla enduro vänner höll till i en grus grop och tränade. Så planen var en liten paus där efter halva passet, gick lite snabbare än jag räknat med dit och efter 6mil och 1h,50min så var jag framme. Kul att träffa dessa grabbar igen och då framförallt Kalle som jag hängt mycket ihop med runt om nere i Europa genom åren. Framförallt då vi körde i samma team 2008-2010 så spenderade vi mycket tid tillsammans. Lite trist att tappa kontakten när man inte är i sporten längre men man får försöka ses så gott det går även om man bor långt isär. Och idag var han alltså uppe i Lindesberg och tränade med några grabbar så då passade jag på att rulla förbi där på mitt distans pass. De andra var Niklas & Micke persson, Emil Gustavsson och Andreas linusson. Bra grabbar hela gänget och har tävlat mycket mot samtliga förutom linusson som kom in i enduron från en tidigare Trail karriär när jag nästan hade lagt av. 
Kollade när dom körde nån timme och tog lite tider och så innan jag redan rullade vidare. Satte sikte norrut på hjulsjö och lyckades hitta riktigt trevliga kuperade små vägar som slingrade sig upp mot hjulsjö via järnboås där jag även vart tvungen att fylla på med lite energi genom kanelbulle och Cola. Rullade sedan på fint och väl hemma i Grythyttan igen visade tiden 4h30min rulltid och lite drygt 135km. Kände mig stark hela passet så det vart en fin dag! 

Imorgon åker jag till Kristinehamn och kör ett pass med Jakob Björklund och Håkan evertsson på f.m. Sen på kvällen så väntar vår klassiska rajd så det blir en ny dag i sadeln! :-) 
Nästan alperna känsla... ;)