Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Labero
Precis kommit ut från Joe Laberos show på conventum, skaplig underhållare som alltid, trots en ålder på 50 numera :) hem och sova nu, sen upp till Sälen igen imorgonbitti, blir great:)
Bättringsvägen
Tillbaka på jobbet idag, betydligt piggare än igår. Gårdagen bestod till stor del av soffliggande som nämnt innan. Var på kvällen till Karskoga och gjorde klart med en cykel som en kompis köpt av mig, 27,5tums Whiten, han får riktigt mycket cykel för pengarna där! Passade även på att handla lite käk på Maxi i kga då Patricia var med och hon fullkomligt älskar den affären.. Förstår inte.

Kommer ta det lugnt med träningen några dagar till då jag verkligen inte vill riskera ett återfall. Eventutellt att jag kör nått lätt pass i helgen om tid finnes, det blir en tur till sälen i helgen också och heja fram Patricias bror i vasaspåret. Spåret som förövrigt inte ser så tiptop ut längre utan mer som en sjö på de bilder jag sett. Får hoppas de hinner få ut lite snö och dra om där det behövs.
Passar på att önska Patric lycka till i sin första vasa =)

Svag
Inte mycket kul att skriva. Är hemma från jobbet idag i förhoppning om att friskna till, dagen har hittills spenderats till stor del i soffan bortsett från lite pappers sortering runt lunch. Ska precis slå på en film är tanken, nån ny med Jason Statham, skön snubbe! 

Tillsvidare, ha det gott 

Fick ett trevligt paket från Evalds idag också. (Inte Anton Evald dock, tur)