Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

På väg
Sitter i bilen på väg ner mot bockstensturen. En ny bana och tävling för mig då jag aldrig kört tävlingen förut. Har haft lite kassa ben efter Vasan då jag även vart lite förkyld. Men körde Värmlands serien utom tävlan i Filipstad i tisdags och efter det tycker jag att det släppt lite. Fick stryk av fryksenius i Filipstad med ca 15 Sek men känslan var ändå ok. Efter det så har det känts bra i veckan och tiderna på strava visar att formen är bra! I onsdags slog jag ett rekord jag varit sugen på länge nu, att vara under 16min på min intervall bana runt kullberget. Efter många försök tidigare med tider på 16.04, 16.10 osv så slog jag i onsdags till med t o m två varv på tider runt 15min30sec så det var grymt gött!! 
Vilodag igår torsdag så passade på att hänga med Kjelle ner till Evalds och hämta upp en ny bike till han. Han kommer åka kungligt framöver på sin nya Epic! Vi var även förbi Jönköping och hämta en liten bil till gumman som måste ha nått att åka i. Landade i Grythyttan först vid 01.00 så det vart en lång dag. 
Idag var jag ut och Hojjade runt lite innan vi rullade ner mot Varberg vid 14.00 nu. Vi bor på ett litet hotell i Falkenberg så vi har nära till Varberg imorgon bitti. På söndag väntar sedan Bergslagsloppet uppe i ånnaboda, ett nytt lopp som ska bli kul att köra och som arrangeras av Almby! 
Full gas hela helgen. 

Farbror Kjelle kollar efter ryssen

Ny epic på väg hem#1 - Jakob

Härligt med reflexer på cykeln:-)

Svar: Haha, för Kjelle är safety viktigare än vikt ;)
Fredrik Berg