Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Ingen kolmårdsbike och loka guidning
Guidningen i loka igår vart en lyckad tillställning, kanon väder och ett glatt gäng, endel lite trötta dock efter att inte ha kommit i säng förens kl 03 natten innan. Men peppade var dom! Till min hjälp igår hade jag Norman som flyttat upp till Hällefors för 2v sedan med sin familj från Tyskland för att bedriva outdoor aktiviteter uppe vid Sävsjön. Mc-safarin, kanot paddling, mtb turer, Hiking, enduro dagar m.m. Han har även i dagarna öppnat en verkstad i sävsjön och servar mopeder, 4hjulingar, crossar, enduro, gräsklippare osv. Med ett förflutet som mc guide i Italien i över 10 år och innan det som proffesionell Meck i enduroVM åt Honda så vet han vad han pratar om. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra för dom nu när han och hans fru Antje tagit det stora steget att flytta med 2 små barn till ett främmande land.

Åter till gårdagen då, alla deltagare var nöjda och glada även om fångsten på fisk kl 11 mitt på dagen i strålande sol kanske inte var den bästa. 
Jag och Norman åkte sen och lämnade av cyklar i hela kommunen. Åkte sen och skulle fixa min hoj till tävlingen Kolmårdsbiken som jag skulle köra idag egentligen. Men det visade sig att vevlagret var helt kaputt och gick tugnt som attan, det har låtit illa en stund men trodde bara det var torrt, tyvärr så var det värre än så.. Så med så kort varsel så valde jag att hoppa över dagens tävling vilket såklart känns trist, men det kändes omotiverat att åka dit med en halv taskig hoj och sen ha det i huvudet hela racet. 
Så valde att ta en sväng här hemma på racern istället. Fick ihop 3,5h och 105km i solskenet:-) 

Tanken är nu att ev. Efter anmäla mig till 1a maj racet i Kvänum på torsd istället om jag får ordning på grejerna. 

En almby kille fångade denna bildserie under torsdagens TT i Kumla, när jag får sladd och tappar bakhjulet, får sen på det igen för att 10 min senare få framhjuls punka. All otur på samma gång, men bättre att ta det nu innan de riktiga tävlingarna börjar tänker jag. 


Nedan lite bilder från loka guidningen igår, foto: Norman Arnold