Fredrik Berg - Svensk elitcyklist

Hjulsjö mtb
Ikväll var jag, Putte och Kjelle upp till hjulsjö och körde lite på de fina banorna där. Det började väl sådär då mitt framhjul som jag gjorde slanglöst igår kväll hade läckt ur all luft. Orkade inte krångla så jag slängde i en slang, måste tydligen vara nån o-ring på ventilen förklarade Putte som jag eventuellt har missat..! Blir att köra med slang i helgen för att vara säker känner jag:-) 

Annars gick träningen bra där uppe, en grym kväll med sommarvärme och torrt i skogen. Putte lyckades tyvärr punka ganska rejält och riva sönder hela däcket dock, och sprättKjelle bet ihop rejält när eftermiddagens Statoil korv ville tillbaka upp! En händelserik afton. 

Själv så mosade jag på i 2 varv på den svarta 7km banan och lyckades på första varvet ta ett nytt varvrekord! Det gamla från förra sommaren var på 21.06 men nu är det ett minne blott då jag idag klämde till med 19.29!! En skaplig förbättring, grymt jäkla gött. Trodde inte att jag skulle ta rekordet för jag gjorde ett försök för några veckor sen när jag var ute och rullade men fick då bara 21.40 ca så att det gick så fort idag var gött att känna! 

Det låter tyvärr fortfarande endel i vev lagren trots att dom nu är smörjda med fett till en förbannelse. Ska testa att byta kedja imorgon om missljud kanske även kommer från den? 
Annars blir det en lugn tur imorgon för att sen vila onsdag och sedan tävla i Kvänum på torsdag, Örebro på lördag och Lidingö på söndag. 
Blir Kempe grejt!

Kjellesprätt känner smaken av redan svald korv...